USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İlçeler

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI NİKSAR’I ZİYARET EDECEK

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI NİKSAR’I ZİYARET EDECEK
24-05-2013 10:17
Google News

Ak Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, basına yaptığı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Niksar’ı ziyaret edeceğini belirtti.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı’nın daha önce TOKİ Başkanlığı yaptığına dikkat çeken Başkan Yıldız, “TOKİ Başkanlığı döneminde Niksar’ımıza, 3 Etapta 776 konut kazandıran Bakanımız Erdoğan Bayraktar’ı ağırlamaktan onur duyacağız,” dedi.

 

Ziyaretin kısa sürekli ama anlamlı olacağını vurgulayan Başkan Yıldız, “26 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’de Hamidiye köprüsünde karşılayacağımız Sayın Bakanımız, Parti İlçe Başkanlığımıza ziyarette bulunacaklardır, müteakiben, 11.30’da Nimsan A.Ş. tarafından Bahçelievler Mahallemizde yapılan Vefa Evleri’nin anahtar teslimi törenine katılacaklardır. Toplu Konut sektörünün Niksar’da canlanmasına vesile olan TOKİ Konutlarının şehrimize kazandırılmasında çok önemli katkıları olan Sayın Bakanımızın böylesi bir toplu konut açılışında yer alması anlamlı ve önemlidir. Bugün, Niksar’da konut üretimi ve satışı beklenin üzerinde bir canlılık göstermekte, bununda temelinde, toplu konut kültürünün Niksar’ımıza yerleştirilmiş olması yatmaktadır. Sayın Bakanımıza bu bakımdan şükran borçluyuz,” dedi.

 

Başkan Yıldız, Bakan’ın Niksar’dan sonra gerçekleştireceği Erbaa İlçesi ziyaretini müteakiben Ankara’ya döneceğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
DDD
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ